Restaurant Pizzerie Alegria Centrale Turda

Restaurant Pizzerie Alegria Centrale Turda

Restaurant Pizzerie Alegria Centrale Turda

Detalii

Judet:

Descriere generala

Pizzeriile Alegria din centrul municipiului Turda si Micro 1 va stau la dispozitie cu o atmosfera placuta, preturi mici ,preparate culinare specifice, pizza, bauturi alccolice ,sucuri, cafea, ceai dar si fresh-uri.

Livrare la domiciliu? Nici o problema pentru noi, va aducem mancarea pana la usa casei in cel mai scurt timp posibil garantandu-va prospetimea produselor pe care le livram.

Aveti un eveniment si nu aveti timpul necesar pentru a gati pentru invitati? Va stam la dispozitie cu servicii de catering, organizam mese festive, aniversari, pachete pentru inmormantare la preturi avantajoase.

Aprovizionarea se face zilnic astfel va garantam prospetimea produselor culinare servite! 

Contact


Alegria Centrale

Turda, str. Republicii, nr. 28-30
Telefon: 0364.888.444

Alegria Micro

Turda, str.Calea Victoriei, nr.32
Telefon: 0364.110.600; 0727.781.584

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului