Restaurant Marele Alb Turda

Restaurant Marele Alb Turda

Restaurant Marele Alb Turda

Detalii

Judet:

Descriere generala

Va invitam sa ne cunoasteti si sa ne oferiti increderea dumneavoastra, bucurandu-va de serviciile noastre si de seriozitatea cu care va servim pe fiecare dintre dumneavoastra.
Restaurantul dispune de o sala cu capacitate 180-200 locuri. Aceasta va sta la dispozitie pentru organizare: nunti, botezuri, mese festive, receptii, petreceri aniversale, evenimente din familie. Bucatarii nostrii va asteapta, pe tot parcursul anului cu specialitati traditionale roamanesti apetisante. Organizam si banchete de sfarsit de an scolar, mereu o amintire placuta, momentul in care sarbatoresti incheiera unei etape sau reintalnirea cu fostii colegi cu care ai trecut printr-o multime de aventuri ale tineretii. Profesionalismul si pasiunea noastra vor transforma evenimentul dumneavoastra in momente unice si memorabile.
Avem cele mai bune preturi, in functie de cerintele clientilor.
Deviza noastra este "Clientul nostru stapanul nostru" fiecare eveniment fiind la fel de important si special pentru noi.
Se adreseaza turistilor.
Se acorda o gratuitate la 15 platitori, cel de-al 16-lea e din partea casei.

Contact :

Telefon : +40 264 313 703;

Fax : +40 264 313 703;

E-mail : marelealbturda@gmail.com

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului