Pensiunea Pusca si Cureaua Lata

Pensiunea Pusca si Cureaua Lata

Pensiunea Pusca si Cureaua Lata

Adresa: Turda, Str. 22 Decembrie 1989 nr.56, Jud. CLUJ Telefon: 0364 730 930 0748.147.494, 0770.816.499 E-mail: mari_kbr@yahoo.com

Descriere generala

 Pensinea PUSCA SI CUREAUA LATA, este situata in Turda, la 3,5 km de Salina Turda si 9 km de Cheile Turzii, in apropierea autostrazii Transilvania.
Localitatea Turda, fiind situata intr-o zona cu numeroase obiective turistice (Cheile Turzii, Cheile Turului, Salina Turda, Gradina Zoologica, Valea Ariesului) si istorice(Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Mormantul lui Mihai Viteazu), ofera turistilor un cadru placut de a petrece timpul.
Pensiunea este deschisa pe toata durata anului, oferind turistilor cele mai bune conditii de cazare. Restaurantul pensiunii va ofera o gama diversificata de preparate traditionale.
Seara, intr-un cadru placut, pe acordurile melodiilor populare interpretate cu maiestrie la taragot de domnul Mihai Maris, turistii pot petrece clipe de neuitat.
Pensiunea este compusa din 18 camere, dintre care 14 sunt dotate cu pat matrimonial, iar 4 camere sunt cu 2 paturi. Avem de asemenea posibilitatea de a suplimenta locurile din fiecare camera cu paturi pentru copii. Toate camerele au baie proprie, televizor, incalzire centrala si frigider.Pensiunea dispune de parcare proprie. 
In restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 350 locuri, organizam nunti, botezuri, aniversari si alte categorii de mese festive. Indemanarea si priceperea bucatarilor nostrii de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea internationala, vor contribui la reusita evenimentului, fiind o incantare pentru invitatii dumneavoastra. 

Adresa: Turda, Str. 22 Decembrie 1989 nr.56, Jud. CLUJ 
Telefon:
0364 730 930
0748.147.494, 0770.816.499

E-mail: mari_kbr@yahoo.com
Web: www.pensiuneapuscasicureaualata.ro

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului