Pensiunea CHEILE APUSENILOR

Pensiunea CHEILE APUSENILOR

Pensiunea CHEILE APUSENILOR

Pensiunea CHEILE APUSENILOR,dispune de 6 camere duble dotate si utilate modern, cu pat matrimonial, bai proprii cu cabina de dus, TV, wireless gratuit,terase individuale la etaj si 2 terase comune la parter, salon pentru servirea mesei si evenimente, cu semineu, unde puteti sa petreceti la “gura sobei” o seara traditionala ardeleneasca, bucatarie cu mancaruri romanesti si preparate deosebite la gratar si ceaun precum si o parcare proprie.

Descriere generala

 Va  invitam  intr-o zona deosebita unde va puteti petrece o zi  perfecta in compania cailor nostri blanzi si docili. Va asteptam cu drag pentru  plimbari cu trasura si sareta (sulki),timp in care puteti admira suberbele peisaje care inconjoara pensiunea,situata in Situl Natura 2000.

 

Cazare:  check – in incepand cu ora 14.00 si check-out  pana la ora 12

 

Tarife de cazare:  de la 150 RON pana  la 180 RON (inclusiv TVA)/camera dubla cu mic dejun inclus. In camera se pot caza doua persoane, a treia persoana daca are peste 4 ani se cazeaza numai cu pat suplimentar.

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului