Complex turistic La Broscuta Campia Turzii

Complex turistic La Broscuta Campia Turzii

Complex turistic La Broscuta Campia Turzii

Adresa : Campia Turzii, str. Teilor nr.31, jud. Cluj Mobil : +40 744 934 998 Telefon/fax : +40 264 367 735; +40 264 367 981 E-mail : rezervari@labroscuta.ro Web : www.labroscuta.ro

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Complexul turistic "La Broscuta" va sta la dispozitie pentru a va oferi momente de relaxare si distractie, intr-un loc, care le are pe toate: restaurant, baza sportiva, strand si pensiune. Ne bucuram ca ati ales serviciile noastre. Confortul si buna dispozitie sunt prioritare pentru noi. Pensiunea LA BROSCUTA va pune la dispozitie 20 de locuri de cazare, impartite in 5 camere de 3 stele, cu 2 paturi si o canapea extensibila. Camerele noastre sunt potrivite atat pentru cei sositi, in orasul nostru, cu scop de afaceri, cat si pentru cei aflati in vacanta, sau in trecere.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, prosoape, televizor LCD, conexiune wireless gratuita, aer conditionat, telefon fix, minibar. 

Facilitati: 
room-service, parcare gratuita (atat in incinta, cat si in fata pensiunii), salon de fumatori si nefumatori. 

Contact:

Adresa : Campia Turzii, str. Teilor nr.31, jud. Cluj

Mobil :  +40 744 934 998

Telefon/fax : +40 264 367 735; +40 264 367 981

E-mail :  rezervari@labroscuta.ro

 

Web : www.labroscuta.ro

Web : www.cazarestrandcampiaturzii.ro

Restaurantul "La Broscuta" va pune la dispozitie mai multe sali, cu o capacitate de pana la 400 persoane Bucataria si barul nostru traditional si international va pot servi cu preparate si bauturi deosebite. Toate acestea impreuna cu o servire prompta si discreta, descrie pe scurt mediul familial al complexului nostru. 

Pe perioada verii complexul turistic "La Broscuta" dispune de doua bazine de inot, unul fiind de 50m x 20m cu adancimea apei de la 0,8m la 2,50m si un bazin de copii de 10m x 20m cu apa de la 0,5 m la 1 m. Complexul nostru detine o baza sportiva care va pune la dispozitie urmatoarele activitati:
• rugby
• fotbal
• tenis
• inot
• volei de nisip
• tenis cu piciorul. 

In cadrul complexului nostru va putem oferi:
• cazare pentru cantonamente sportive, in pensiunea noastra
• cursuri de inot si tenis cu antrenori specializati.

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului