Casa Alegria

Casa Alegria

Casa Alegria

Adresa : Turda, str. Fabricii, nr.7 Telefon : 0364 416 595; 0740 077 093 E-mail: alegria_pensiune_restaurant@yahoo.com

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Casa Alegria locatie noua, situata in Turda vis-a-vis de supermarketul Penny, langa soseaua nationala va asteapta cu 9 camere primitoare pentru un  sejur de odihna sau doar pentru o noapte in cazul tranzitarii orasului.

Dipunem de 2 camere  cu cate 2 paturi simple, 7 camere cu pat matrimonial si canapea, toate camerele fiind dotate cu baie proprie, TV si internet wi-fi.

Din cele 9 camere, 4 sunt dotate cu aer conditionat .

Dorim sa satisfacem cele mai pretentioase dorinte asa ca am pregatit una din camerele noastra cu o baie mare spatioasa dotata cu jacuzzi pentru un moment de rasfat si relaxare.

In incinta unitatii noastre de cazare aveti posibilitate sa folositi si bucataria dotata cu cele necesare pentru servirea mesei.

Daca doriti sa faceti putina miscare puteti sa folositi terenul de sport pentru a juca o partida de baschet, volei sau o partida de lap-tenis si apoi puteti sa serviti o racoritoare pe terasa sau in foisor.

Locatia noastra de cazare este situata central avand in vedere toate obiectivele turistice ale orasului Turda :

Salina Turda

Castrul Roman

Manastirea ''Mihai Voda'' si mormantul lui Mihai Viteazu

Biserica Reformata si Biserica Romano-Catolica amble cu vechime de peste 500 ani

Muzeul de istorie gazduit in Palatul Voievodal

Cheile Turzii si Cheile Turului

Strandul Durgau si strandul Roman unde beneficiati de ape clorosodice si namoluri sapropelice pentru diverse tratamente si afectiuni

Centru istoric reabilitat plin de terase

 

Va asteptam sa ne treceti pragul !

Contact : Turda, str. Fabricii, nr.7

Telefon : 0364 416 595

                 0740 077 093

E-mail: alegria_pensiune_restaurant@yahoo.com

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului