Pensiunea Poienita Apusenilor

Pensiunea Poienita Apusenilor

Pensiunea Poienita Apusenilor

Telefon: Comuna Moldovenesti, Jud. CLUJ Telefon: +40-758-254786 +40-758-254785 Fax: +40-264-329933 E-mail: poienitaapusenilor@yahoo.com

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Situata in inima naturii cu aer curat tot timpul anului iti sta la dispozitie cu 3 camere cu pat individual dar si 2 camere cu pat matrimonial + pat individual.

Bucataria noastra complet utilata va sta la dispozitie pentru a va putea gati mancarurile preferate. Livingul incapator dar si semineul pentru serile racoroase va face sa uitati de problemele zilnice alaturi de prieteni la o poveste.

Pentru confortul dumneavostra am doatat fiecare camera cu TV pentru a putea urmarii emisiunile preferate dar si bai individuale care sunt personalizate pentru  fiecare camera.

Pe timpul zilei copii dumneavoastra pot sa se joace pe spatiul verde ce inconjoara pensiunea in timp ce va relaxati pe terasa sau in foisor. Masina ta este in siguranta deoarece parcarea este in  curte.

Ce mai asteptati? Va asteptam in inima naturii alaturi de prietenii sau impreuna cu toata familia.

Adresa: Comuna Moldovenesti, Jud. CLUJ 

Telefon:

+40-758-254786 

+40-758-254785

Fax: +40-264-329933 

E-mail: poienitaapusenilor@yahoo.com

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului