Pensiunea Oaza Apusenilor

Pensiunea Oaza Apusenilor

Pensiunea Oaza Apusenilor

Comuna Calarasi, jud. Cluj, Telefon: 0740 420 991

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Amplasata intr-un cadru natural deosebit, intr-o oaza de liniste de la  marginea satului Calarasi la 9 km de Turda, unde este localizat grandiosul obiectiv  turistic Salina Turda, pensiunea Oaza Apusenilor ofera servicii de cazare de cea mai inalta calitate  in 7 camere cu suprafata de 25-28 mp, cu baie proprie si dus cu hidromasaj.Fiecare camera dispune de televizor  conectat la satelit ( peste 60 de programe).

Restaurantul dispune de 54 de locuri unde va puteti delecta papilele  gustative  cu traditionalele si delicioasele preparate culinare din Ardeal, gatite dupa retete ”ca la mama acasa”.

Curtea pensiunii extrem de generoasa ca si suprafata , dispune de doua piscine , una pentru adulti cu o suprafata de 180mp(20m/9m) si una pentru copii  avand 45mp(9m/5m), precum si un foisor  de unde se poate admira peisajul din zona.

Suntem in masura  sa punem la dispozitie la solicitarea dumneavoastra un teren de fotbal,  situat la 250 m de pensiune,  iar in incinta pensiunii  exista  o masa de tenis , o masa de  billiard si  o sala de fitness.

 

Pentru amatorii de senzatii  tari, pensiunea inchiriaza contra cost ATV-uri, perioada  in care copii dumneavoastra pot sa isi petreaca timpul in compania poneiului nostru.

Contact :

Comuna Calarasi, jud. Cluj,

Telefon: 0740 420 991

E-mail: pensiuneaoazaapusenilor@yahoo.com

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului