Casa Montana Turda

Casa Montana Turda

Casa Montana Turda

Adresa : Turda, str. Fragariste nr. 21D Telefon : 0747.104.751

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Casa Montana este situata foarte aproape de intrarea noua la Salina Turda si Complexul de lacuri precum si zona de agrement Baile Sarate - Strand si Lacul Tarzan. Casa are 3 camere dupa cum urmeaza:

 - doua camere la parter,una cu un pat dublu si o canapea extensibila si alta cu doua paturi simple, fiecare dispune de baie si bucatarie propie. Fiecare bucatarie este dotata cu frigider,aparat de gatit,vase si vesela necesara penru a va simti ca acasa.Camerele au iesirea pe o terasa mare,unde dimineata se poate savura cu placere o ceasca de cafea sau ceai ascultand ciripitul pasarilor,iar seara pe racoare se poate sta la taifas.
    - o camere la etaj cu pat matrimonial, baie, bucatarie cu combina frigorifica, aragaz cu 4 ochiuri si cuptor, cuptor cu microunde si vesela necesare pt. a va simti bine.

Tot la etaj este si o terasa mare pt. a baneficia de aerul proaspat al florilor din jur. 

Toate camerele au tv. cablu si internet de mare viteza.
Unitatea dispune de spatiu de parcare, de un foisor si gratar, precum si de un spatiu cu gazon pentru joaca copiilor 

Contact :

Adresa : Turda, str. Fragariste nr. 21D

Telefon :  0747.104.751

Formular de rezervare

cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda,cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Turda, Pensiune Turda, cazare salina Turda, pensiune salina Turda, cazare ieftina Turda, cele mai bune oferte de cazare la Turda, cazare Cheile Turzii, pensiune cheile Turzii cazare cheile Turului pensiune Cheile Turului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare pensiune Valea Ariesului